Σχετικα με την PCLife

Σχετικά με την PCLife

Σχετικά με την εταιρία μας PCLife καταρτίζεται από έμπειρο προσωπικό στον τομέα των επισκευών στο αντικείμενο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της σχεδίασης ιστοσελίδων (websites) . Η εταιρία ιδρύθηκε το 2014 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς για  Άμεσες και Οικονομικές λύσεις καθώς προσφέρει παρωχημένες υπηρεσίες με γνώμονα τις εξής παραμέτρους:

 • Διαφάνεια
 • Επαγγελματισμός
 • Σαφήνεια

Ο στόχος της “PCLife” είναι η ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης σχέσης “Εμπιστοσύνης”με τους πελάτες της. Ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων  γίνεται με άξονα των επαγγελματικών μας προδιαγραφών έπειτα συζήτησης με των πελάτη.  Εμπιστευτείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας εμπιστευτείτε ξανά όπως όλοι οι πελάτες μας!

Παρήγγειλα σταθερό υπολογιστή αξίας 50 Ευρώ για χρήση internet, κατέφθασε εντός 2 ημερών στον χώρο μου και λειτουργεί άψογα για την χρήση που το επιθυμούσα! Συνεχίστε τις εξαιρετικές προσφορές σας!
Πέτρος Λ.
Ιδιώτης
Εξαιρετική δουλειά, επισκευάστηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της εταιρίας μας εντός λίγων ημερών από την παραλαβή τους. Μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι με τις προσιτές τιμές, συνεχίστε το εξαιρετικό σας έργο!
Pilux and Danplex A.E
Εταιρία Ηλεκτρολογικού Υλικού - Συντήρηση Υπολογιστών

Επιλέγω PCLIFE γιατί...

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 200 Ευρώ.

Ασφαλείς Πληρωμές

Πληρώστε με την χρεωστική σας κάρτα είτε με αντικαταβολή (έως 300 Ευρώ) 

Άμεση Εξυπηρέτηση

Κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει και θα σας εξυπηρετήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Δείτε 10 λόγους σχετικά με την PCLife ώστε να μας επιλέξετε!

Δείτε 10 λόγους για να επιλέξετε PC Life για τις αγορές σας!

 1. Σχετικά με την PC Life  πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας και όχι μια απλά πολιτική πώλησεων από αντίστοιχες άλλες εταιρίες!
 2.  Διατηρούμε πάντα stock Εμπόρευμα σε όλα μας τα διαθέσιμα προϊόντα και για αυτό τον λόγο εξυπηρετούμε άμεσα τις παραγγελίες των πελατών μας!
 3.  Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα τους πελάτες μας καθώς συνεργαζόμαστε με εταιρία Courier και τα προϊόντα μας μεταφέρονται και παραδίδονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες!
 4.  Διαθέτουμε τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρο προσωπικό διατεθημένο να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις!
 5.  Η εταιρία μας έχει μόνο θετικά σχόλια από τους πελάτες της όπως μπορείτε να δείτε είτε από τα Social Media (Facebook, Instagram, Google+ κτλπ) είτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 6.  Πραγματοποιούμε δικές μας εισαγωγές από το εξωτερικό και προμηθεύουμε και άλλα καταστήματα σε τιμές χονδρικής.
 7.  Διαθέτουμε τεχνικό τμήμα εκτός από το τμήμα πωλήσεων ώστε να σας εξυπηρετεί σε οποιοδήποτε σας τεχνικό πρόβλημα!
 8.  Οι τιμές μας είναι οικονομικές σε όλα μας τα προϊόντα, έχουμε πάντα προσφορές! Αυτό οφείλετε στο ότι έχουμε χαμηλά έξοδα και έτσι οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να πληρώσουν την υπεραξία των προϊόντων βιτρίνας!
 9.  Η πορεία της εταιρίας μας είναι ανοδική και όσοι πελάτες μας εμπιστεύτηκαν μια φόρα για τις αγορές του μας ξαναεμπιστεύονται και στο μέλλον!

Απαντήστε και εσείς στο παρακάτω ερωτηματολόγιο  σχετικά με την εταιρία μας PCLife ώστε να μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε!

Παρακάτω θα δείτε τις απαντήσεις σε δείγμα άνω των 100 ατόμων σε κάποια ερωτήματα του ερωτηματολογίου μας!
Για οποιαδήποτε απορρία μπορείτε να βλέπετε και τις Συχνές Ερωτήσεις!

Έρευνα σχετικα με PCLife
Σύσταση σχετικά με PCLife